خداوند بر اساس ربوبیت خود و برای هدایت بشر، پیامبران را ارسال و قوانین را از طریق آنها نازل کرده است. یکی از پیامبران اولوا العزم حضرت نوح (ع) است که برای هدایت امت خود برنامهریزی راهبردی تدوین، اجرا و ارزیابی کرده است. برنامهریزی راهبردی آن حضرت بر اساس سه محور شناخت وضع موجود، ترسیم وضع مطلوب و راهبردهای نیل به وضع مطلوب صورت گرفته است. مقاله حاضر «مدل برنامهریزی راهبردی در سازمان از منظر قرآن کریم با تأکید بر مطالعه موردی حضرت نوح (ع)» را با بهرگیری از روش میان رشتهای، مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. یافتههای تحقیق نشان میدهد که حضرت نوح (ع) با شناخت از وضع موجود امت خویش، وضعیت مطلوب را ترسیم و راهبردهای نیل به آن را ترسیم نموده است. بدین جهت آن حضرت برای نیل به وضع مطلوب، اقدام به طرح و ارائهی راهبردهای گوناگونی همچون: ابلاغ صریح مأموریت، بشارت و انذار، عدم درخواست مزد، شفقت و دلسوزی، حفظ سرمایه انسانی، استقامت و اتکال به خدا و پیوند دادن بین امور معنوی و امور مادی کرده است. برنامهریزی راهبردی حضرت نوح (ع) دارای امتیازاتی مانند انسانی، سازمانی و محیطی است که نسبت به برنامهریزی راهبردی دانش مدیریتی از برجستگیهای ویژهای برخودار میباشد.
لطفی, امیر علی و حسین اف, صفرمراد . (1397). مدل برنامهریزی راهبردی در سازمان از منظر قرآن کریم (مطالعه موردی حضرت نوح (ع)). مطالعات قرآن و علوم, 2(4), 99-140.
MLA
لطفی, امیر علی , و حسین اف, صفرمراد . "مدل برنامهریزی راهبردی در سازمان از منظر قرآن کریم (مطالعه موردی حضرت نوح (ع))", مطالعات قرآن و علوم, 2, 4, 1397, 99-140.
HARVARD
لطفی, امیر علی, حسین اف, صفرمراد. (1397). 'مدل برنامهریزی راهبردی در سازمان از منظر قرآن کریم (مطالعه موردی حضرت نوح (ع))', مطالعات قرآن و علوم, 2(4), pp. 99-140.
CHICAGO
امیر علی لطفی و صفرمراد حسین اف, "مدل برنامهریزی راهبردی در سازمان از منظر قرآن کریم (مطالعه موردی حضرت نوح (ع))," مطالعات قرآن و علوم, 2 4 (1397): 99-140,
VANCOUVER
لطفی, امیر علی, حسین اف, صفرمراد. مدل برنامهریزی راهبردی در سازمان از منظر قرآن کریم (مطالعه موردی حضرت نوح (ع)). مطالعات قرآن و علوم, 1397; 2(4): 99-140.